Dosje te thjeshta me llastik

Dosje e realizua me karton 400 grm, e plastifikuar, vizuar, me llapa te brendshme te kapura me pelcina. Ofrohet me te gjitha ngjyrat qe ju deshironi.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.