Dosje me llastik te gjere

Dosje e realizua me karton 400 grm, vizim dhe nje llastik te gjere per ta bere kapjen sa me rezistente, llapat jane te kapura me pelcina dhe mundesi shkruajten e materialit

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.