About Us

Rreth nesh

Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve. 

Jemi e vetmja firmë shqiptare që është specializuar në prodhimin e dosjeve dhe kutiave.

Historiku jone

01Qershor2017

Fabrika

Pas shume viteve perpjekje, investim, kohe dhe mund perfunduam ambjetet e reja te prodhimit. Duke u bere keshtu nje nga Shtypshkronjat me te medhaja ne Shqiperi me nje hapsire prej 5000m2 dhe godine me te gjitha parametrat bashkohore.

08March2003

Investimi ne Arshivim

Ka qene ky vite qe u pa e arsyeshme qe te shtonim nje sektor te ri ne repartin tone te prodhimit ate te realizimit te dosjeve me mekanizem duke u bere keshtu firma e pare Shqiptare ne kete fushe.

1Shkurt1998

Kancelaria

Aktiviteti jone mori nje drejtim per ti sherbyer Shtypshkronjes dhe keshtu dyqani u transferua nga qendra dhe u zhvendosem ne Bulevard ku fokusuam tek Kancelaria, shtypshkrime dhe sherbime kompjuteri 

01Prill1995

Dyqani pare

Ne qender te qytetit tek Sahati kemi pasur dyqanin tone te pare ku nderkohe qe merreshim me shtypshkrime shiteshim dhe artikuj te tjere pakice per klientet e rruges.

01Janar1992

Themelimi

"Misiri" ka qene emri i piknisjes dhe si cdo biznes i ri ne kohen e Shqiperise post komuniste dhe ne e kemi nisur aktivitetin tone ne nje dhome 2x2 m2. Ku makinerite tona te para ka qene nje Offset dhe nje thike prerje

Misioni yne

Misioni yne eshte zgjerimi games se artikujve “Made in Albania”ne fushen e Kancelarise. Ku qellimet tona jane:

Bashkpunoret tane

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.