Dosje me lidhese tip i vjeter

Dosje e realizua me karton 400 grm, e pajisur me lidhese ne te treja anet per ta bere arshivimin me te forte dhe rezistente per nje kohe shume te gjate.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.