Blog – Full Width

by admin

Dosje me lidhesë tip i vjetër

Përdorimi i parë i ketij modeli në Shqipëri nuk dihet sakte në cfare viti ka filluar të perdoret por është një nga modelet qe e keni hasur shpesh neper filmat e vjeter apo dokumentarët. Por ajo që dihet është qe ky model është përdorur masivisht gjate periudhës se komunizmit.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.