Dosje me ngjyra Dentofleks 3 lloje

Dosje e realizua me karton 300 grm. Ngjyrat e perdorura jane te celta bezhe dhe gjelbert. Perdorim per mbajtese dokumentash per arkivim.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.