Dosje te thjeshta kartoni me ngjyra

Dosje e realizua me karton 300 grm. Me shumellojshmeri ngjyrash. E perdorshme per konferenca, mbajtje formularesh apo letra A4.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.