Liber Magazine (100 deri 500 flete)

Liberi Magazines ofrohet me numrin e fleteve sipas deshires, leter 70grm, kapak i trashe ose me karton te thjeshte.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.