Dosje me Mekanizem

Dosje e realizua me karton 500 grm. Me mekanizem te brendshem per kapjen e materialeve dhe jashte per terheqien e saj. Ofrohet ne disa versione lekure, shkelqim , apo me xhep ku mund te nderroni etiketen.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.