Dosje me Kuti dhe Mekanizem “Evrope”

Dosja eshte e realizuar me karton 500 grm, e shoqeruar bashke me kutine. Ka mekanizem per kapjen e dokumentave nga brenda dhe nje mekanizem nga para per terheqien nga kutia

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.