Dosje me llastik 2.5 deri 12 cm

Dosje e realizua me karton 400 grm. Shumellojshmeri ngjyrash dhe hapsire qe ju nevoitet ne varsi te dokumentacionit.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.