Dosje me lidhese Arshivi PA/ME Lembe

Dosje per arshivimin e dokumentave, e realizuar me karton 400grm, lidhese per ta bere me te qendrushme arshivimin ofrohet ne dy modele lembe (llapa anesore ose pa to)

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.