Kuti Arshivi

Kutia Arshivi eshte e bere me karton shume te forte dhe me ngjitje lekure anesore. Realizohet me dy lloje hapjesh. Te pershtatshme per arkivimin e dosjeve.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.