Kuti Arshivi me Lidhese

Kutia arkivit eshte e bere me karton shume te forte. Ne anesore te saj jane shtuar elementet lidhese per ta bere me te forte arkivimin. Te pershtatshme per arkivimin e dosjeve.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.