Slice 2 Columns

[air_vc_project_grid items=”8″ items_columns=”2″ gap=”0″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” large_font_size=”yes” title_align=”left” animation=”6″ grid_id=”vc_gid:1479326750711-0474a35e-6ba9-8″]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.