Tirona Retro | TFORTIT

Fletoret per skicim me te mira ne treg te bere me leter te bardhe te ricikluar 80 grm nga marka me e mire e letres ne bote, karton te trash kraft, formati A5, Flete 30.

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.