Vertical Full-Width

[air_vc_project_grid filter=”yes” items=”999″ items_columns=”4″ gap=”0″ img_size=”shop_catalog” large_font_size=”yes” title_align=”left” animation=”11″ grid_id=”vc_gid:1484810967936-821a0865-059c-6″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)” css=”.vc_custom_1484811036342{margin-bottom: 0px !important;}”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.