Sliced Full-Width

[air_vc_project_grid filter=”yes” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”0″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” large_font_size=”yes” title_align=”left” animation=”6″ grid_id=”vc_gid:1480598909612-ade6510d-f49b-4″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)” css=”.vc_custom_1480598937866{margin-bottom: 0px !important;}”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.