Line Masonry

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”15″ img_size=”large” large_font_size=”yes” title_align=”left” animation=”10″ grid_id=”vc_gid:1480600741500-8de84cb3-3cb5-3″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.