Line 4 Columns

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”4″ gap=”15″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” title_align=”left” animation=”10″ grid_id=”vc_gid:1480600621588-2b7ac700-85ee-4″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.