Default Masonry

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”15″ img_size=”large” title_align=”left” grid_id=”vc_gid:1480591406360-1de139ca-6b11-7″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.