Colorful Full-Width

[air_vc_project_grid filter=”yes” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”0″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” large_font_size=”yes” animation=”4″ grid_id=”vc_gid:1480775995844-de6698c4-5fa3-3″ css=”.vc_custom_1480776003256{margin-bottom: 0px !important;}”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.