Boxed Full-Width

[air_vc_project_grid filter=”yes” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”0″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” title_align=”left” animation=”8″ grid_id=”vc_gid:1480596958684-a7ac860a-f877-5″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)” css=”.vc_custom_1480596977570{margin-bottom: 0px !important;}”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.