Bordered Box Masonry

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”15″ img_size=”large” large_font_size=”yes” animation=”9″ grid_id=”vc_gid:1480598212979-16c730ce-ca71-9″ img_overlay=”#34dca2″]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.