Bordered Box 2 Columns

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”2″ gap=”15″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” large_font_size=”yes” animation=”9″ grid_id=”vc_gid:1480598093910-491a81f6-ad5c-4″ img_overlay=”#34dca2″]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.