Big Box Full-Width

[air_vc_project_grid filter=”yes” items=”999″ items_columns=”3″ gap=”0″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” large_font_size=”yes” animation=”9″ grid_id=”vc_gid:1480597098674-eb380b3a-d10b-10″ img_overlay=”rgba(0,0,0,0.2)” css=”.vc_custom_1480597122913{margin-bottom: 0px !important;}”]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.