Omegle-aus Nach 14 Jahren: Anwältin Nennt Tatsächlichen Grund Für Die Abschaltung

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.