Demo 4

I have over 15 years’ experience working in digital design
Take a look around and if you want to work together.

Mountain – freelance Creative Director / Art Director / Designer

 
 
[projects_grid category=” tag=” exclude=” layout=’gallery’ columns=3 limit=12 filter=’yes’ filter_by=’category’][/projects_grid]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.