Na Kontaktoni

Adresa
Rruga Nacionale Tirane-Elbasa km 10 (rruga vjeter),
Cel: +355 6840 06841
Web. olsoni.com
Email. info@olsoni.com

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.