Rreth Nesh

Rreth Nesh

Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.

Jemi e vetmja firmë shqiptare që është specializuar në prodhimin e dosjeve dhe kutiave.
Tashmë:
– Oprojmë me një numër të madh klientesh, biznesesh dhe institucione.
– I kemi Klientet tanë që operojnë në të gjithë shqipërinë.
– Personalizojmë produktet tona sipas kërkesave të klientëve.
– Kemi Markën tonë për prodhimin e dosjeve.

Gallery

 

Bashkpuntoret tane 

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.