10 Euroletten Vorleistung 20 Euroletten Startguthaben Spielsaal Paysafecard

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.