Colorful 4 Columns

[air_vc_project_grid filter=”yes” filter_align=”left” items=”999″ items_columns=”4″ gap=”15″ img_size=”mint_rectangle_large__crop” animation=”4″ grid_id=”vc_gid:1480775818619-7b48db2f-2428-0″]

    Firma Olsoni është një firmë me një aktivitet ne tregun Shqiptare qe prej vitit 1992 në fushën e shtypshkrimeve, tregtimit te artikujve Kancelarik dhe e prodhimit te dosjeve.